Më posht ju do të gjeni informacione rreth Qendrës Mësimore Shqipëri/Kosovë përfshi dhe informacione për aplikim,kurset e ofruara dhe informacione kontakti. Ndjehu i lirë të më kontaktosh mua nëse ke ndonjë pyetje shtesë:

Alan Schrock, Koordinator, aschrock@eunc.edu
Edlira Xhakollari Biti, Administrator, exhakollari@eunc.edu

ProgramET e Qendrës Mësimore Shqipëri/Kosovë

Image

Certifikata e Formimit Shpirteror

Thelloni besimin tuaj me kurse në Bibël, Teologji dhe Formim Shpirtëror.

Image

Diploma e Shërbesës së Krishterë

Ndërtoni aftësitë tuaja në Shërbimin e Krishterë për të shërbyer në mënyrë më efektive në mbretërinë e Zotit.

Image

Kurse Individuale

Merrni kurse për rritje dhe njohuri personale dhe shpirtërore.

rreth EuNC

Kolegji Europian Nazaretas (EuNC) eshte nje shkolle e sherbeses profesionale ne traditen e teologjise Wesleyan-Arminiane, me mision te pajise dishepujt si Krishti per sherbese.
Më shumë rreth EuNC

Duke Aplikuar

Para se të merrni kursin tuaj të parë në EuNC, ju keni nevojë të shkoni nëpërmjet proçesit tonë të aplikimit. Kjo na ndihmonë ne që t’ju njohim më mirë dhe që të sigurohemi që kemi informacionin e mjaftueshëm për t’ju kontaktuar dhe mbajtur të dhëna korrekte për kohën tuaj në EuNC. Më posht do të gjeni një listë të plotë të materialeve të ndryshme që janë të nevojshme. Ne kemi nevojë të kemi të gjithë këtë informacion të dërguar disa javë para fillimit të kursit tuaj të parë, kështu ju lutem plotësoni sapo të vendosni që do të merrni këtë kurs.

INFORMACIONI KONTAKTUES

Koordinator: Alan Schrock (aschrock@eunc.edu)
Administrator: Edlira Xhakollari Biti (exhakollari@eunc.edu)

Qendra Mesimore të Kolegji Evropian Nazaretas për Shqiptare dhe Kosovare
Kopshti "Am-EL"
Edlira Biti
Rr. Hamdi Cenoimeri, nr 3
Kombinat, Tirana
Albania